Hoorn | Grote Noord | voormalig V&D 

Huurprijs vanaf € 850,00
V&D HoornRuim appartement te huur in V&D HoornLoft appartement huren in centrum HoornHuur appartementStijlvol gerenoveerd winkelpandCentrum locatie met Kruidvat en Ici ParisNu beschikbaar huur appartementen Hoorn

Wonen in een sfeervol loft in het Hoornse winkelhart? Laatste appartement beschikbaar van €1100,-  Schrijf je nog in!

In het voormalige warenhuis van Vroom en Dreesman aan het Grote Noord 68/70 wordt een appartementencomplex met chique uitstraling gerealiseerd. Hier komen maar liefst 30 industrieel afgewerkte lofts. Dit kan mede door de extra verdieping welke er bovenop komt. Diverse authentieke elementen van het gebouw blijven behouden. Dit ziet u onder andere terug in de hoogte van de plafonds en de raamkozijnen. De lofts en penthouses worden opgeleverd met sanitair en keuken. Aan de Nieuwe Noord zijde treft u de ontsluiting van de lofts en deze zijn bereikbaar middels een trap en een lift. Hier heeft u ook toegang tot de bergingen onder het gebouw. Het winkelgedeelte op de begane grond blijft behouden en is momenteel in gebruik door Kruidvat en ICI Paris.

De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 53 m² tot 81 m². De huurprijzen variëren van € 850,- tot € 1.350,- per maand exclusief € 45,- servicekosten per maand. De huurprijzen zijn exclusief service en energiekosten. De minimale huurperiode is 1 jaar en de inkomenseis is 2,5 tot 3 keer de netto huur per maand.

De oplevering is naar verwachting in de loop van het tweede kwartaal 2021. Heeft u interesse in het huren van één van deze appartementen? Klik dan op de button "Opzoek naar een woning" en vul uw gegevens in. Wij zullen u dan een mail sturen met aanvullende vragen en noteren als geïnteresseerde. We zullen u dan informeren zodra we gaan starten met de verhuur van de appartementen.

Het winkelgedeelte op de begane grond blijft behouden en is momenteel in gebruik door Kruidvat en ICI Paris.

Projectinformatie:

Bekijk de volledige projectinformatie

Bijzonderheden:

- Oplevering tweede kwartaal 2021

- Op de derde verdieping airco en zonnepanelen aanwezig

- huurperiode minimaal 1 jaar

- borgstelling 2 huurtermijnen

- huisdieren niet toegestaan

- huurprijs exclusief gas, water en electra

- servicekosten €45,- tot 55,- per maand

- aanvaarding in overleg

- Schrijf je in