Onroerend Goed Gevraagd

Woonwerf Makelaardij, altijd bouwend aan de toekomst


Beleggingspand of bedrijfspand verkopen?

Wilt u vastgoed verkopen in de kop van Noord-Holland?
Heeft u beleggingspanden te koop? Wilt u een winkel- of bedrijfspand verkopen?

Dan bent u bij Woonwerf aan het goede adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het voor eigen rekening en risico aankopen van vastgoed. Ons team bestaat uit ervaren mensen op het gebied van beleggingen in onroerend goed en projectontwikkeling.

Specialist in vastgoedbeleggingen

Als vastgoedbedrijf kopen wij panden en objecten in regio Noord-Holland aan ter uitbreiding van onze vastgoedportefeuille, daarom zijn wij altijd actief opzoek naar geschikte locaties en objecten om aan te kopen als belegging of ontwikkeling. Wij zijn geen tussenpersoon en werken volledig zelfstandig.

Wij hebben een gevarieerd aanbod commercieel vastgoed, zoals winkels-,horeca- en bedrijfspanden in bezit, verhuur of verkoop. Maar ook woningen, ontwikkellocaties en nieuwbouwprojecten maken deel uit van onze portefeuille.

Onze vastgoedportefeuille bestaat uit:

  • - Bedrijfspanden
  • - Winkelpanden
  • - Woningen
  • - (ver)nieuwbouwprojecten
  • - (her)ontwikkeling

Wij hebben veel ervaring op het gebied van projectontwikkeling. Van sloop-nieuwbouw projecten tot complete herontwikkeling.

Interesse om uw vastgoed te verkopen?

Wilt u vastgoed verkopen in de regio van Noord-Holland? Dan komen wij graag met u in contact voor een mogelijke aankoop van uw bedrijfspand, winkelruimte, beleggingspand of vastgoedportefeuille te bespreken.

Projectontwikkeling

Heeft u een grondlocatie of pand dat geschikt kan zijn voor (her)ontwikkeling of (ver)nieuwbouw in Noord-Holland? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

TELEFOON

+31 72 576 25 67

+31725762567